Post by pucvacoxarac on Mar 8, 2022 5:50:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több kristályt csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Worms Zone .io - Hungry Snake 2022 version ▞▞▞
Számítógépen jobb de így is élvezhető.
👑
Ennél nincs jobb játék
Worms Zone Snake Game - Hungry Snake APK.
Imádom ezt a játékot, olyan szép és nincs reklám, 5 csillagot adok, próbáld ki, annyira szép és túl fanyar😍🥰😘🤩🤩🥳
nagyon jo😏
Worms Zone .io - Hungry Snake ઍક્શન moak
Ez a játék egy fantasztik
Szeretem ezt a játékot, offline és szórakoztató, de sokan azt mondják, hogy ez a játék online, de nincs itt a földön, és annyi hirdetést mond, de valószínűleg kikapcsolhatja a Wi-Fi-t, ez offline
Csodálatos játék volt, de mostanában sok a hirdetés
Nagyon szórakoztató. Bárcsak az 5x megszorozná magát, mint a kettő 5x, az 25x lenne
Kedvenc játékom, de van néhány probléma a féregölések nagyításával. És szeretném ezt a játékot online játszani.
Ez a játék néha gyorsan megy anélkül, hogy leragasztom a képernyőt, majd meghalok, melegítek, haragudtál-e valaha emiatt 30 1057-ben voltam, ha most van értelme
Nagyon jó játék😈😈
Nagyon szép játék és tényleg fantasztikus, nem tudok 5 csillagot adni, mert a bátyám nem engedi, hogy megtegyem 🤣😂👶🏻
Ki szereti az ilyen játékokat annak ajánlom
Jó játék, de a játék jellemzőit nem értem
Nagyon jó csak nehéz😞
Kicsit tetszik, de van valami hiba vagy ilyesmi 💔 igen, sajnálom💔
Ez egy dühjáték, minden alkalommal, amikor meghalok, kapok egy hirdetést, és nem ölhetek meg senkit, valahányszor belejövök, az emberek követni kezdenek, amíg meg nem halok, olyan, mintha tudnák, mit csinálok, csak bosszantó, ha nem értem ezt a játékot
Curse of Aros - MMORPG Role Playing kdt
Worms Zone .io - Hungry Snake ઍક્શન moak
Nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat, és nehéz megtalálnom a megfelelőt, de nem kell többet keresnem. lol igazán élvezem, kezdtem egy kicsit érdektelenné válni, de aztán elkezdtem az új cuccokkal és az ünnepi féreg bőrével. lehet kapni a kincsvadászat nagyon szórakoztató. Tervezem, hogy még sokat fogok játszani, csak így tovább
Nagyon rossz sok a hacker😡😡😡
Nagyon szórakoztató játék, függő!
Kedvenc játékom szép grafika és jó teljesítményű tökéletes játék 😊🤗 🃏 A világ legjobb játéka
Hello nagyon tetszik a játék Főleg az hogy kiírja hogy öltem
Elment az érdeklődésem ez iránt a játék iránt, mert manapság más férgek csak azért vannak, hogy megtámadjanak, még akkor is, ha megpróbálod nem figyelmen kívül hagyni őket, követni fogják, amíg meg nem halnak vagy te meghalsz
Ez a játék nagyon hasonlít a slither.io-hoz, csak étellel. Nagyon szórakoztató 😊 Az egyetlen ok, amiért három csillagos díjat adok ennek az alkalmazásnak, az az, hogy szerintem nagyon szereti a slither.io-t. Kicsit bosszantó, hogy az add felugrik. Bármilyen más okból elképesztő, folytasd a jó munkát a férgek zónáját .io! Imádom a játékodat!
Nagyon rossz
ez a játék elég érdekes és szórakoztató ahhoz, hogy megölje az időt... de ami igazán szívás, az az a hirdetések, amelyek mindig megszakadnak, ha folytatni akarja a játékot, és a hirdetések hirtelen leállnak, ez a játék elég érdekes és szórakoztató ahhoz, hogy megölje az időt, de ami valójában szívás a hirdetések, amelyek mindig megszakadnak, ha folytatni akarja a játékot, és a hirdetések hirtelen leállnak és nem játszhatók.
A játék nagyszerű. Nagyon addiktív. Bárcsak érméket tudna keresni, mennyit ér. Azzal, hogy néhányat itt és ott a fórumon, nem kapsz semmit. Nem fizetek, ezért csak azért futtatom a hirdetéseket, hogy ALACSONY ELÉG ÉRMÉT kapjak BÁRMIRE! Ha jobbá szeretnéd tenni a játékot, jutalmazz több érmével. Vagy csökkentse a nevetségesen magas érmeárakat frissítésekért. Ez sokkal jobb, mint az első, a Slither.io.
Ez egy jó játék, és szeretem ezt a játékot.
Elegem van a számítógéppel való versenyzésből. Mi a helyzet a multiplayerrel?? Egészen addig élveztem a játékot, amíg rá nem jöttem, hogy csak számítógépes felvételeket játszottam le magamról a játék során.
Worms Zone .io - Hungry Snake Екшън slxw
Eleinte élveztem, de unalmas, ha nem éred el az 1 métert, mert használod a turbót. Fél órája játszottam egyfolytában az 1. helyen. A pontszám 400 és 600 ezer között van. Unalmas 🤔 Szeretem látni a 2 méteres pontszámomat. Addigra többet törekedj. De most úgy érzem, hogy eltávolítom az alkalmazást.
Ez a játék nagyon jó játék lányoknak és fiúknak 🙂🙂 és ez a játék király férgek. könnyen legyőzünk 🥰🥰 Imádom ezt a játékot 👌🏻👌🏻👌🏻🤙
SOK féreg/kígyó játékot kipróbáltam, keresve a legjobbat, a legszórakoztatóbbat és a legteljesebbet, a könnyűség és a kihívás megfelelő egyensúlyával... Ez a legjobb, amit eddig találtam. Egy hónapja levontam volna egy csillagot, és panaszkodtam volna, hogy nincs elég lehetőség Coin-t keresni, hogy új skineket szerezzek... Nos, az új Treasure Hunt játékuk megszünteti ezt a nyavalyát. Már több tucat órát töltöttem a játékkal, és tervezek még több tucatnyit.
Worms Zone .io - Hungry Snake Екшън slxw
nsnns
Töröljètek a picsába és akkor kaptok 5 csillagot sok a reklám irányìthatlan a fèreg nagyon nehèz vele mozogni és ha meg hallsz rögtön reklám sokszor játèk közbe is ekkora pènzèheseket mint ti mèg nem láttam szánalmasak vagytok a szorotokkal van sokkal jobb mint ez
Játékfüggő... 5 évtől 100 éves korig mindenki könnyedén játszhat... Csak egy javaslat.. játék közben is adj lehetőséget chatre..
Tudom, hogy a hirdetések szükségesek ahhoz, hogy a játék ingyenes legyen. De tedd kevésbé erőteljessé őket. Bosszantó játszani a játékot, akkor kénytelen vagy megnyitni a Chrome-ot, csak hogy lássa a hirdetéseket.
1000 ig jutotam 😎
Nagyon jó játék...de nem kaptam meg a Mikulás frissítést
Vùng Giun Đất.io - Rắn phàm ăn Hành động flrn
Ez a játék jó, mint ez a játék offline válassza ezt a játékot
férgek, ha egyszer feljutott a csúcsra, az sokkal szórakoztatóbb
Szórakoztató játék volt az utolsó frissítésig. A férgem véletlenül felgyorsul.
Ez a játék jó, de olyan lassan növekszik, de nem baj, imádom! Csinálj több játékot!!!!!!!!!!💜💜💜💜💜
Trrŕrr...