Post by pucvacoxarac on Mar 8, 2022 5:47:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Christmas Fever Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Kahtlemata on see vapustav mäng, kuid toiduvalmistamistoote uuendamiseks on kõige suurem summa, palun lahendage see probleem, annan teile 5 tärni kui
Siiani on kõik korras.
sisse
Lõbus. See mäng kasutab teie meelt ja motoorseid oskusi. Lihtne algus, kuid liigub järk-järgult raskematele tasemetele.
Janvi
Lõbus. Vahel veidi liiga lihtne, aga suurepärased kingitused ja auhinnad.
Sea of Thieves Cooking Timer கருவிகள் aidc
Laadisin just alla mängu ja naudin seda, ainult reklaame
Hea hävitamine
Tõesti lõbus mäng. Üks parimaid, mida olen mänginud.
Mulle ei meeldi, kui pean iga kord mängu käivitamisel muusika vaigistama, kellareklaamid ei tööta.
See on suurepärane mäng. Reklaamid on täiesti mõistlikud!!!!!!! Super meeldib!!!! Miks see pärast mitu päeva mängimist mitu korda öö jooksul ära külmub?? Peab seda mitu korda sulgema!!!!!!! Mis toimub tasemega 416. ? See lihtsalt peatub täielikult!!!! Aidake!! Ikka veel lahendamata, kellelgi veel see probleem? Lukustub tasemel 416.
kena
See mäng on nii naljakate piltidega kuumaveeboiler ja ülejäänud on parim mäng
See on tõeliselt lõbus mäng, ma olen ainult maailmas 1, nii et see võib olla juhus või ülejäänud osa võib olla sama lõbus. Ainus "kaebus" (mis on lihtsalt minu valiv) on see, et see soovib alati, et hüppaksite järgmisele tasemele, kui ma pigem lõpetan enne edasiliikumist kõik 3 alamtasandit põhitasemel. Nagu ma ütlesin, olen lihtsalt valiv lol
Christmas Fever Cooking Games आर्केड गेम pmcs
Christmas Fever Cooking Games Arkády ziww
Väga tore 💛
Nagu mäng, kuid teemantide tegemine võtab võimendite hankimiseks liiga kaua aega
Kirjutan seda TEISE VÄRSKENDUSENA ja olen nüüd seda mängu tagasi mängimas. Oli üsna palju tõrkeid, kuid iga kord, kui klienditeenindustele meili saatsin, tulid nad otse tagasi, kuid see tundus sama kiirelt, kui nad lahendasid ühe probleemi, tekkis teine! NÜÜD tundub, et pärast mõningast tööd on kõik probleemid lõpuks lahendatud. Kui teil on probleem, proovivad nad seda kiiresti parandada ning on viisakad ja kannatlikud ning premeerivad teid, kui probleem on kaotanud teile kalliskive või raha. Olen palju mänginud, aga see on parim.
See on tõesti hea. Mulle meeldib see mäng
Suurepärane
Tore
Ma soovin, et saan anda ITHELL Star😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠rubbile
Väga sõltuvust tekitav ja väljakutseid pakkuv. Olge kena, kui saaksime rohkem kalliskive ja münte. Me ei saanud kunagi jõulupreemiaid, mis on ka mina isekas. Rakenduse külmumisviis pole hea.
Kokkamismäng varsti värskenduse jaoks
Hea, kuid kuigi ma valmistan süüa kohe, näitab see alati, et ma ei suuda eesmärki täita
See on tore mäng, kuid mängus on mul andmed välja lülitatud, kuid siis tulevad ka reklaamid. Nii et palun lahenda see probleem
👎👎👎👎👎😡😡😡😡😡😤😤😤😤🤬🤬🤬🤬😒😒😒🤮🤮🤮🤮😤😤😤😤👿👿👿👿👺👺👺👺☠️☠️☠️☠️
See on parim, kuid minu probleem on lisandid, peale selle, et ma armastan seda mängu
armastan seda mängu
Olen kuni 5. maailmas ja pole pidanud raha kulutama. See mäng on keeruline, kuid mitte võimatu nagu paljud teised toiduvalmistamismängud, kus taseme lõpetamiseks peate maksma tegelikku raha. Armas graafika samuti, nii et kokkuvõttes suurepärane mäng!!
Teete mängu liiga raskeks ja see pole tore, ma olen teises maailmas teises restoranis ja pean taseme läbimiseks alati ostma mündidubleri
Suurepärane 👍
See on armas mäng
Ma armastan su gema
Ma armastan seda kokandusmängu
Faltu
See mäng oleks väärt viit tärni, kui kella vastu mängides tulevad kliendid kella kiiremini ja selle asemel peaks reklaami peale tulema 1 uus klient pärast paljude reklaamide vaatamist on reklaamiaeg otsa saanud, suurepärane mäng ja lõbus mängida
See on väga väga allalaaditav. Aeglane
See pereliige nii nii nii halb, kuid palju kordi propale Times poose poos See pereliikmed väga kenad palju palju mitu korda tõrvik Selle pereliikme tüdruku ja poisi nimi on Esimene olen neam Swapan Ghosh Ranajoy Ghosh Subir Ghosh Sonaili Ghosh Shomili Ghosh maane ami likchi ok Hea, ok nao Tere õhtust, antiy ja unkel ok nao kirjuta lõpuks ✍️✍️
Väga huvitav mäng aga 30 korda sama toitu korrata on raske... Muidu ma naudin seda mängu
...ஒஓஓதழத
Mulle meeldib seda mängu mängida, see on nii lõõgastav ja kui alustan, on raske mängimist lõpetada 😂😂😂
Lõbus väike kokkamismäng. MITTE nii kiire tempo, et see masendav nagu paljud neist. Armas jõulumäng!
Siiani on hea mäng 🌹
Christmas Fever Cooking Games Arkády ziww
Millal tuleb uus maailm
Mulle meeldivad kokkamismängud. Ma olen nende suhtes üsna tagasihoidlik. Mäng võib aeg-ajalt keeruliseks muutuda, kuid tajumisega võite olla edukas! Mõned tasemed on ajastatud spetsiaalselt nii, et te ei saa neid lõpetada, ja seega PEATE läbimiseks reklaame vaatama. Miinus 2 tärni.
See mäng on sõltuvuses, kuid küsimus on selles, miks ma ei saa siseneda järgmisse/uude maailma?
Vaatamata nii hästi mängitud tasemele ja eesmärkide saavutamisele ei suuda ikka veel võtmeid esimesel katsel koguda. miks see juhtub? väga ärritav on jälle ke elsi mängida. võtmete jaoks asjatult.
See on Brilleant